...

Peyzaj Mimarlığı

Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden Yeni Akademik Yıla Renkli Başlangıç: Garden Party-Tanışma Etkinliği
24/09/2024

Peyzaj Mimarlığı Bölümü, yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte düzenlediği "Garden Party-Tanışma Etkinliği" ile birinci sınıf öğrencilerini üst sınıflarla bir araya getirdi. Geleneksel hale gelen bu tanışma etkinliği ile bölümümüze yeni gelen öğrencilerin bölümümüz üst sınıf öğrencileri ile kaynaşması ve dayanışması hedeflenirken, bölümümüze yeni başlayan öğrenciler için de sıcak ve samimi bir ortamda döneme başlama imkanı sunuldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA, tüm öğrencileri bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ailesine katılmayı tercih eden birinci sınıf öğrencilerini tebrik etti. Konuşmasında bölümün güçlü bir sosyal dayanışma ve birlikte çalışma kültürüne sahip olduğuna vurgu yaparak, bu tür sosyal etkinliklerin öğrenciler için ne kadar önemli olduğuna değindi. Aynı zamanda bölümde sadece akademik başarının değil, sosyal bütünleşmenin ve öğrencilerin birbirine destek olmasının da önemini belirten AKLIBAŞINDA, etkinliğin organize edilmesine katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine, öğrencilere ve etkinlik sponsorlarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Etkinlik, bölümümüz mezunlarından Orhan EREN’in kurucusu olduğu ve Kapadokya bölgesi peyzaj tasarım ve uygulama alanında önemli faaliyetlerde bulunan Lagom Peyzaj’ın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Sonbahar konseptli etkinlikte, ikramlar ve sohbetler ile öğrencilerin öğretim üyeleri ile keyifli vakit geçirmesi sağlandı.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, akademik sürecin zorlu yanlarını sosyal dayanışma ve dostluklarla aşabileceklerini bir kez daha görme fırsatı buldular. NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü, bu tür etkinliklerle sadece akademik değil, sosyal anlamda da güçlü bir topluluk oluşturmaya devam edecek.