...

Peyzaj Mimarlığı

NEVÜ PEYZAJ MİMARLIĞI ‘Garden Party-Tanışma Etkinliği’
12/10/2023

Her yıl düzenlenen iftar yemekleri, kahvaltı günleri, kariyer günleri gibi farklı sosyal etkinliklerle Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerini bir araya getiren bölümümüz bu yıl da Garden Party-Tanışma Etkinliği ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılına başlangıç yaptı.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA etkinlikte bütün öğrencilerimizi bir arada görmenin mutluluğunu dile getirerek NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ailesine katılmayı tercih eden birinci sınıf öğrencilerimizi tebrik etti.

Üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında genel bilgiler veren AKLIBAŞINDA, günümüzde başarının; bilgi ve beceri kazanımının yanı sıra saygı, hoşgörü, birlik ve duyarlılıkla taçlanabileceğinin altını çizdi. Ardından bu tip sosyal etkinliklerin ve teknik gezilerin farklı zaman dilimlerinde devam edeceğini belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunan öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür etti.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ön bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik ile bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimiz ile üst sınıf öğrencilerimizin birbiri ile kaynaşmaları sağlandı. Etkinlik boyunca yapılan ikramlar ve öğrencilerimizle edilen sohbetlerle döneme motive edici bir başlangıç yapıldı.